Entré

Viser alle 7 resultater

390,00 kr.
118,00 kr.
720,00 kr.
980,00 kr.
Natur/sortNatur/sort
Sort/sortSort/sort
260,00 kr.
Natur/sortNatur/sort
Sort/sortSort/sort
520,00 kr.
Natur/sortNatur/sort
Sort/sortSort/sort
540,00 kr.

Førstehåndsindtryk der smitter

Entréen er det første man møder når man kommer ind i et hjem. Resten af hjemmet vil afspejle sig i hvad man møder som det første. Vælger man moderne møbler til entréen, giver det helt automatisk et generelt indtryk af resten af boligen. Vælg entré møbler i sort for at holde det minimalistisk enkelt, eller vælg en kombination med sort og træ for at give lidt varme men stadig moderne. En lille hylde eller reol med lidt pynteting kan også være med til at give lidt hygge i entréen, det kunne f.eks. være vores flotte farverige lysestager.

Hvilke entrémøbler skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige møbler til entréen afhængig af hvilket behov man har. Man kan bl.a. få hattehylder, knagerækker og væghylder hvis man gerne have noget der bliver monteret på væggen, ud over det kan man få garderobestativer, konsolborde og bænke, hvis man ønsker noget der står på gulvet.

Funktionalitet til hverdagen

Grunden til at vi vælger at have møbler i entréen er for at give noget der er funktionelt når vi kommer ind med overtøj og fodtøj, derfor er det vigtigt at vælger møbler der passer til ens behov. Er man flere i husstanden er det rart at have flere kroge til overtøj, eller man hellere hænge jakker på bøjler kunne det for eksempel være et garderobestativ, hvor man har mulighed for rigtig meget opbevaring. Bænke kan også give en god funktionel komfort i forbindelse med at tage fodtøj på. Bænke kan fås med og uden opbevaring.